به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سوپ سرشار از مواد مغذی و انواع ویتامین است، به همین دلیل مقاومت بدن را بالا میبرد، در فصل زمستان آب بدن را تامین میکند. شما با هر سبزیجاتی که در منزل داشته باشید میتوانید یک سوپ مقوی و لذیذ برای خود تهیه کنید و به همین سادگی به مقابله با بیماریهای مختلف در این فصل بروید. شغلم از ریشههایی است که به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی شناخته میشود. با این ماده غذایی میتوانید یک سوپ زمستانی دلچسب برای خانوادهتان آماده کنید.
لازم است بدانید که شلغم رحم را برای پرورش نوزادی سالم و قوی، تقویت میکند. آرام بخش و ترمیم کننده سریع زخمها بوده و برای تقویت کبد مفید است. به علت داشتن فیبر، پاککننده قوی رودههاست. خواص تسکیندهنده شلغم، آن را به داروی طبیعی خوابآور تبدیل کرده است. شلغم نقش آنتی اکسیدان دارد و دارای مقادیر زیادی ویتامین c است. به همین دلیل از تشکیل رادیکالهای آزاد در بدن جلوگیری میکند. مقادیر فراوان فسفر موجود در شلغم در تقویت حافظه و سیستم عصبیتان موثر است.
مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم و هویج
آب ماهیچه یا آب مرغ ۳-۴ لیوان
هویج نگینی خردشده یک عدد تقریبا بزرگ
جو پرک یک فنجان
برنج (نیم دانه) یک قاشق غذاخوری پر
رب گوجهفرنگی به میزان دلخواه
گشنیز و جعفری به میزان لازم
سیب زمینی یک عدد کوچک نگینی خرد شده
شلغم نیمپز با آب ۵ عدد خرد شده
رشته فرنگی به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
۱- در ابتدا آب گوشت را به همراه برنج، هویج، پرک، سیب زمینی و ادویه و با کمی روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود. زمانی که مواد نیمپز شدند شلغم را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن شلغم منتظر بمانید تا سوپتان لعاب بیندازد و حسابی غلیظ شود.
۲- همین که از غلظت سوپ اطمینان پیدا کردید رب، رشته و سبزی را به ترتیب به آن اضافه کنید و یک ساعت زمان بدهید تا سوپ غلیظتر شود.
۳- بعد اینکه سوپ خوب جا افتاد میتوانید چاشنیهایی مانند آبلیمو و نارنج طبیعی و فلفل به آن اضافه کرده و آن را سرو کنید.
نظر شما